List Fanfic

Chaptered

It’s Hard but Easy:

It’s Hard but Easy (Chap 1)

It’s Hard but Easy (Chap 2)

It’s Hard but Easy (Chap 3)

It’s Hard but Easy (Chap 4)

It’s Hard but Easy (Chap 5)

 

Girls Before Flower:

Chapter 1

Chapter 2

Chapter 3

Chapter 4

Chapter 5

Chapter 6

Secret Love:

Chapter 1

Chapter 2

Secret Love chapter 3

Secret Love Chapter 4

Chapter 5

 

Oneshoot:

Gone

Don’t Touch My Sister

Jealous?

7 Years of Love

7 Years of Love Sequel Part 1

7 Years of Love Sequel Part 2

Happy Anniversary

Painkiller

Mask of Smile

 

Drabbles :

Stormy Night

Morning

 

6 thoughts on “List Fanfic

  1. annyeong author yang paling kece,gw tepatin janjikan comen di wpmu haha…wah ff buatanmu keren2 deh dan gw suka, sangat suka malah,,haha gw tunggu updatean ya .. hwaiting.., 🙂

  2. thor aku reader baru.mau tyk kpn update ff its hard but easy sama girls before flower?gue juga lagi baca secret love.ff nya keren keren thor.aku kasih empat jempol deh buat author yang kece

  3. Hay thor udah satu tahun aku nunggu update.an km, cepet comeback ya jgn Hiatus Mulu kasian fanficnya ada yg belom tamat n bagus2, waiting for you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s